• Home
  • News
  • 6️⃣ Näohooldus soovitust, mida ma annaks kümme aastat nooremale iseendale

6⃣ näohooldus soovitust, mida ma annaks kümme aastat nooremale iseendale:

1⃣ Ära mine mitte kunagi magama meigiga  - mäletan, et oli varahommikuid peale pidu või tööd rampväsinud ning läksin magama meigiga. Hoolimata kui väsinud sa oled, number üks reegel ÄRA MINE MAGAMA MEIGIGA! 

2⃣ Niisked salvrätikud ei ole meigi mahavõtmiseks -  neid võid kasutada meigi maha võtmiseks ainult siis, kui muud võimalust pole. Ainult hullem asi nendest on, et sa ei võta make up üldse maha. Niisked salvrätikud lihtsalt ajavad meigi näol laiali.

3⃣ Kasuta mineraalkosmeetikat - meigiga magatud ööd ja ka odavad jumestuskreemid tekitasid mulle nahaprobleeme. Lisaks meik kadus kiiresti näolt ja tuli korduvalt uuesti ja uuesti seda uuendada.

4⃣ Meiki kasutades tuleb puhastada nägu kahes faasis - eks me kõik oleme avastanud, et padjapüüril hommikul meigi jäljed. See on märk, et mida sa teed oma näopuhastamiseks pole piisav. Valikuid on mitmeid, esmalt näiteks puhasta mitselaarveega nägu ja siis pese näopesuvahuga. Kõige tähtsam leida tooted, mis sulle meeldivad ja see ongi parim lahendus.

5⃣Toonik ei ole näo puhastamiseks - Ma ei olnud pikalt teadlik, et mis vahe on toonikul ja mitselaarveel. Kasutasin toonikut tihti peale meigi eemaldamiseks. Toonik on näo ettevalmistamiseks, et seerum ja kreem saaksid paremini imenduda ja mõjuda. Minu nipp on panna toonik spreipudelisse, nii on väga lihtne seda näole kanda.

6⃣Kasuta näokreemi SPF faktoriga - ma ei teadnud pikalt, et on erinevaid päikesekreeme. Mul oli valearusaam, et päevituskreem on kahjulik ja teeb mulle halba. Kui sa ei kasuta päikesekaitset, siis kõik muud sammud mida sa teed oma naha jaoks, sa lihtsalt nullid ära. Me ei räägi siin ainult nahavähist, vaid ka sellest kuidas päike kuivatab meie nahka ja tekitab kortse. Päikesekaitse kreemid, mis sisaldavad Zinc Oxide, kaitsevad sind ka sinisevalguse eest. NB: Näole tuleb kanda SPF kreemi aastaringselt, ka talvel!!!

Latest news

comments(0)

Left comment

Your email will not be published. All fields are required