• Home
  • News
  • 10 Dushka suve “must have” tooted

10 Dushka “must have” tooted

1.Kui sinu unistus on kaunis, ühtlane ja kuldne päevitus, siis lahendus sulle on meie päevitusõlid.

Tänu imelisele koostisele jääb sinu nahk pärast päevitamist pehmeks, siledaks ja siidiseks. Looduslikud õlid ei tule pestes maha, vaid imenduvad nahka suurepäraselt ja tänu sellele niisutavad nahka sügavuti. Lisaks lõhnavad meie õlid suurepäraselt ja Päevitusõli Coconut Paradise saab kasutada ka juuste päikesekaitsevahendina.

Õli tuleb määrida iga 30-60 minuti järel. Õli on SPF 3 kaitsega, kasutamisel suureneb SPF iga järgmise kasutusega kuni SPF 5.

Õlisid võib kasutada niisama niisutajana ka peale päevitamist

2.Kui hoolitsed oma naha eest, siis peab sinu kosmeetikakotis olema Dushka hüaluroonhappe näokreem SPF-ga, kaitseb nahka usaldusväärselt päikesevalguse (UVB + UVA) kahjulike mõjude eest, sest SPF 30 blokeerib 97% ultraviolettkiirgusest. Ja koostises olevad looduslikud õlid toidavad, niisutavad ja taastavad nahka intensiivselt. Loodame, et tead, et pead päikesekaitsekreemi kasutama aastaringselt, mitte ainult suvel!

3.Praeguste imeliste troopiliste ilmadega on väga kerge päikesega endale liiga teha. Siin on abimeheks dushka värskendav päevitusjärgne geel Menthol.

Värskendav päevitusjärgne geel Menthol aitab nahka pärast päikesekiirgust taastada, värskendades ja rahustades. See mentooligeel leevendab võimalike põletuste ebameeldivaid tagajärgi, niisutab ja rahustab nahka, jahutab seda ja vähendab põletikulist protsessi ning aitab sinu päevitust püsivamaks muuta.

4.Kas soovid tunda mõnusat härmatise värskust, muutes samal ajal nahka pehmeks ja siledaks? Siis on Ice Berry sinu ideaalne toode, mis ühendab mentooli värskuse, küpsete marjade aroomi ja siidise naha efekti!

Suhkru ja soola graanulid koorijas eemaldavad delikaatselt kõik ebavajaliku, mandli seemne- ja avokaadoõlid tagastavad naha loomuliku läike ja sametisuse, muutes selle palju pehmemaks. Koorijas sisalduv oliiviõli parandab naha toonust, annab sellele elastsuse ja hoiab ära vananemise, mentool aga annab kerge külmavärina - suurepärane võimalus end kiiresti turgutada. Vaata lisaks ka meie Dušigeeli Ice Berry kohta.

5.Kas soovid, et see lõõgastav tunne säiliks, mille saavutad duši all? Meil on sulle suurepärane lahendus. Kehapiim Orange Mousse ümbritseb sinu keha õrna hooldusega, jättes naha pinnale kerge lõhnaloori. Lõõgastus jätkub! Muide, kerge sära efekti jaoks oleme sellele kreemile lisanud kuldset pärlmutrit (toob esile või annab juurde jume). Aaloegeel, mille leiad toote koostisest (sisaldab polüsahhariide, ensüüme, saponiine, vitamiine), on niisutava, pehmendava ja taastava toimega, soodustab kollageeni tootmist. Betaiin ja kookosniisutaja muudavad naha pehmeks ja sametiseks. 

Vaata ka teisi kehapiimasid.

6.Soovid tuua esile oma ilu ja tunda end nagu miljon dollarit, siis on just sinu jaoks kehasprei Golden Watermelon.

See niisutab keha ideaalselt ja loob kerge kuldse sära ning arbuusi meeldiv aroom loob sulle meeleolu terveks päevaks!

Seda saab kasutada igal aastaajal, kuid see rõhutab eriti hästi suvist päevitust ja niisutab nahka pärast päevitamist. Soovitatav neile, kellel on kuiv või väga kuiv nahk.

7.Suve lahutamatud osad on meeleolukad saunaõhtud, muuda oma saunaõhtu beldi seebiga luksulikuks protsetuuriks.

Looduslikest õlidest valmistatud eksootiline Beldi seebist võib saada sinu lemmik. Beldi ei ole pelgalt nahapuhastaja, vaid ka koorija ja ustav abimees võitluses naha tervise eest.

Tänu rosmariini, sheavõi, kookos- ja oliiviõlide tervendavale ekstraktile aktiveerib seep vere ja lümfi mikrotsirkulatsiooni, puhastab nahka, avardab poore, küllastab seda kasulike komponentidega. See eemaldab surnud nahaosakesed, normaliseerib rasunäärmete tööd, vabaneb aknest.

8.Kas päike on muutnud su juuksed kuivaks ja tunned, et sinu kiharad vajavad kosutavat hoolitsust, siis sind aitab juuksejogurt.

Juustele mõeldud jogurt on õrna suvise aroomga, andes kasvu, tugevust ja sära. Jogurtis sisalduv salveiekstrakt on ainulaadne koostisosa just sulle, kui oled tihe föönikasutaja ja stiliseerimistoodete austaja.

Salvei tugevdab ja taastab juukseid, muudab need elastsemaks ning normaliseerib ka rasunäärmete tööd, eemaldab peanaha põletiku ja ärrituse.

  1. Kas tahke sampoon hirmutab sind? Pole vaja karta, tahke šampoon 2in1 on imeline abimees nii saunas kui vannitoas. Tutvu 2in1 tahke šampooniga - intensiivselt puhastav ja tugevdav + palsami efekt hõlpsaks kammimiseks. Suurepärane uudis: šampoon sobib kõikidele juuksetüüpidele, ei sisalda säilitusaineid ega värvaineid ning on alati valmis sind reisil saatma.

10.Kas sääsed kipuvad rikkuma sinu kauneid suve õhtuid?  Ära unusta sääsetõrjevahend Hard kaasa võtta. See on väga tõhus looduslik vahend sääskede ja muude putukate tõrjumiseks. Sprei on rikastatud tsitronella, eukalüpti, nelgi ja geraaniumi eeterlike õlidega, mis kaitsevad nahka usaldusväärselt hammustuste eest.

Vaata lisaks ka teisi sääsetõrjevahendeid.

Kõiki neid tooteid näed ka siin.

Latest news

comments(0)

Left comment

Your email will not be published. All fields are required