Miks kasutada näorollerit?💎

Näorollerid on ideaalne abi igapäevastes iluprotseduurides. Need on uskumatud näomasseerijad, mis stimuleerivad verevarustust ning rahustavad näo lihaste pingeid. Juba pärast esimest kasutamist tekib kergendustunne ja lihased lõdvestuvad. Kui hoiate rollerit külmkapis, siis see aitab efektiivselt tursetest (ka silmade ümber) lahti saada. Näorolleri kasutamine koos kreemide, maskide, näoõlide või seerumitega suurendab efekti.

Jade roller?

Kõige populaarsemad on Jade rollerid,  mis on mugav rullikuga massaaživahend, mida on traditsiooniliselt valmistatud jadeiidi kivimist, kuid mida leiab tänapäeval valmistatuna ka näiteks roosast kvartsist, ametüstist ja muudest poolvääriskivimitest. Kristallide kasutamine nahahoolduses ulatub tuhandete aastate taha ning sai alguse Hiinas. Just Jade rolleriga massaž on olnud 7. sajandist saadik ilurituaal Hiinas, mis noorendab ja trimmib näonahka. Näo masseerimine jade rolleriga aitab näol paremini vastu võtta vitamiine ja muid näohoolduseks mõeldud seerumeid nagu näiteks hüaluroonhapet. Lisaks pärinevad ka mugavamaks kasutamiseks spetsiaalseks kujuks lihvitud näomassaaži kristallid Gua Sha.

Massaaž jade rolleriga on väga hea vahend naha tervema välimuse heaks ning seejuures väga lõõgastav. Selle mõju on kohene, kuid püsivamaks toimeks peaks seda kasutama järjepidevalt ning sellega kombineerima intensiivselt hooldavaid seerumeid. 

Näolifting, naha noorendamine, kortsude silumine ja pooride ahenemine on ainult mõned selle seadme eelised. Näoroller on autentne Hiina massaažiseade. Kaasaegsed uuringud on kinnitanud, et näoroller saab nahaga imesid teha.

Miks just Jade Roller?

  • Kindel efektiivsus. Näorollerite kasutamine massaažiks on iluretsept, mida kasutatakse juba sajandite jooksul. Efekti suurendamiseks on soovitatav kasutada spetsialiseeritud kosmeetikatooteid. Tutvu meie seeruite ja kreemidega siin.
  • Lihtne kasutamine. Ideaalse naha jaoks ei pea te rohkem kulutama aega ja raha kosmetoologi külastamiseks. Massaažiseansi naha noorendamiseks saate teha kodus kasvõi iga päev, pühendades sellele vaid mõni minut enne magamaminekut.
  • Hinna poolest kättesaadav. Näorollerid, mis aitavad kaasa lümfisüsteemile ei nõua suuri kulutusi. See aitab vähendada kortse ilma kirurgiliste sekkumiste ja ravimite kasutamiseta. Tutvu meie näorolleriga siin.

Kuidas seda kasutada?

Massaaž peaks olema regulaarne. Kanna näonahale seerumit, kreemi või näoõli. Massaaži tuleks teha kõigepealt näo ühel poolel ning pärast teisel. Alusta näorulliga liigutamist otsmikust meelekohtade poole ja seejärel alalõua joonele. Näolleriga rullitakse kergelt mitte survet avaldades, eriti silmade piirkonnas. Näorollerit saab kasutada ka kaela ja muude kehaosade lõdvestamiseks.

Toodetest maksimaalse efekti saamiseks soovitame kasutada looduslikust kivist näorulle. Kombineeri idamaised näohoolduse traditsioonid kasutades uusimat tehnoloogiat ja uuenduslikke avastusi kosmetoloogia valdkonnas. Tänu antud rituaalidele säilitate nooruse ja ilu, vähendades vanusega seotud nahamuutused minimaalse pingutusega.

Lõpetuseks toome välja 11 kasutegurit, mis kaasneva Jade rolleri kasutamisega:

  • Aitab kehal ja vaimul lõõgastuda
  • Naha elastsus ja verevarustus paranevad
  • Aitab nahahooldustooteid paremini omastada
  • Näonahk tundub koheselt rohkem trimmis
  • Abistab lümfisüsteemi toksiinidest puhastumisel
  • Vähendab koheselt naha paistetust ja turseid
  • Leevendab lihaspingeid
  • Taandab miimilisi kortsukesi
  • Paneb naha koheselt särama
  • Õigesti tehes aitab ka leevendada peavalusid
  • Enese eest hoolitsemine muudab tuju heaks

Viimased uudised

Kommentaarid(0)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kõik väljad on kohustuslikud