• Avaleht
  • Blog
  • 💎Mineraalkosmeetika ja tavakosmeetika erinevused💎

💎Mineraalkosmeetika ja tavakosmeetika erinevused💎

Milleks on  mineraalkosmeetika hea? Sajaprotsendiliselt mineraalsed jumestustooted lasevad nahal hingata, kaitsevad nahka, ravivad isegi põletikke  ja ebamugavus tunnet. Aga mille poolest siis tavakosmeetika erineb?

7⃣ fakti mineraal- ja tavakosmeetika kohta:

1⃣Naturaalsed mineraalsed puudrid ei sisalda niiskust ja  aineid, mis suurendavad bakterite vohamist, ja selle pärast on mineraalkosmeetika eluiga vähemalt 2-3 aastat, tavakosmeetikal on see umbes 6 kuud.

2⃣Mineraalkosmeetika on kerge ja kergema katvusega võrreldes tavakosmeetikaga, mis võib olla väga paks ja raske, tehes selle segunemise raskemaks. Samuti koguneb tavakosmeetika rohkem kortsude ja kurdude vahele muutes Sinu naha välimuse vanemaks.

3⃣Tavakosmeetika VÕIB sisaldada mineraalseid koostisosi aga see sisaldab ka sünteetilisi värvaineid, talki, õlisid ja lõhnaained, alkoholi, mis ummistavad Su poore, kuivatavad Su nahka ja võivad tektada allergilisi reaktsioone. Mineraalkosmeetika 99,9% ajast ei oma mingeid kõrvalmõjusid ega allergiat.

4⃣Mineraalkosmeetika baseerub mineraalpuudril st on lahtise puudri kujul. Traditsionaalsel meigil on palju erinevaid vorme (vedel, pihustatav, kreemjas jne jne)

5⃣Tavakosmeetika ei ole tavaliselt veekindel, mineraalkosmeetika on veekindel.

6⃣Mineraalide koostis aitab võidelda akne, rosaatsea, kuperoosa ja pigmendilaikudega. Tavakosmeetika seevastu võib võimendada eelloetletud probleeme.

7⃣Mineraalmeik pakub fantastilist füüsilist päikesekaitsefaktorit, kui need sisaldavad Titanium Dioxide ja Zinc Oxide (Dushka mineraalpuudrid sisaldavad).

 

Viimased uudised

Kommentaarid(0)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kõik väljad on kohustuslikud