• Avaleht
  • Blog
  • 🛌13 PÕHJUST, MIKS VAJAD SIIDIST PADJAPÜÜRI☁️

🛌13 PÕHJUST, MIKS VAJAD SIIDIST PADJAPÜÜRI☁️

Uue padjapüüri ostmine võib olla midagi, mille peale sa ei mõtle. Kuid see, millise padjapüüri valid, mõjutab paljusid asju, näiteks nahka, juukseid ja keha. Selles blogis anname sulle 14 põhjust, miks sul on vaja siidist padjapüüri.

1. ENNETA KORTSE

Alustame ühest kõige olulisemast põhjusest, miks peaksid siidist padjapüüri ostma. Siidist padjapüüril magamine võib aidata ennetada ja minimeerida enneaegseid kortse ja peeneid jooni. Uuringud on näidanud, et tavaliste padjapüüride põhjustatud hõõrdumine nahale võib põhjustada kortsude teket õrnadele nahapiirkondadele. Siidist padjapüüri eeliseks on selle siidiselt sile tekstuur, mis ei tekita hõõrdumist ega tekita nahale pingeid.

2. VÄHEM HÕÕRDUMIST=TERVEMAD JUUKSED

Me kõik ärkame mõnikord Hagridi moodi välja, meie juuksed lähevad sassi  kogu öösiti visklemise ja pööramise tõttu. Tänu siidist padjapüüri ülisiledale tekstuurile ei teki sinu juustel hõõrdumist, mis tähendab, et tõenäosus, et ärkate kräsus, sassis juustega, on palju väiksem.

3. HOIAB SINU NAHA HÜDREERITUD

Tavaline puuvillane või polüester padjapüür imab kergesti niiskust, mistõttu nahk võib öö jooksul kaotada palju niiskust ja muutuda kuivaks ning kiskuvaks. Siidist padjapüüri siidikiudude olemus tähendab, et sinu nahk püsib hüdreeritud kogu öö. Ärkad värskena ja oled valmis oma päevaga edasi minema. Veel üks eelis on see, et niisutatud nahk aitab vähendada kortsude teket.

4. TEMPERATUUR ON REGULEERITUD

Siidist voodipesu reguleerib temperatuuri, mis muudab selle ideaalseks voodipesuks aastaringselt. Siid aitab vabaneda niiskusest, tagades, et jääte ööseks kuivaks ja jahedaks.

5. HÜPOALLERGEENNE

Suurepärane uudis allergikutele: siidist padjapüür on hüpoallergeenne. Puhtast siidist padjapüür on vastupidav tolmulestadele, hallitustele ja seentele ning muudele allergeenidele.

6. PEHME KUI SIID

Väljend "pehme nagu siid" eksisteerib põhjusega. Siidist padjapüürid on tuntud oma äärmise pehmuse poolest. Ootate põnevusega hetke, mil saad oma pea pilvepehmele ja siledale padjale puhkama panna.

7. MAGA NAGU KUNINGANNA/KUNINGAS

Siidil on luksuslik tunne, mis tekitab tunde, nagu magaksite suurejoonelises palees, kus on tuhandeid uhkeid satse. Ainus erinevus on selles, et voodi tuleb ilmselt ise korda teha.

8. TUGEVAM KUI PUUVILLA

Siid on looduslik, tugev kiud, millel võib olla pikk eluiga. Kuigi puuvill on samuti tugev, mõjutab seda kergesti niiskust, mistõttu see kaotab oma tugevuse. Kui hoolitsed oma siidi eest hästi, võib selle eluiga olla pikk.

9. LOODUSLIK 

Siidist padjapüür puhul on garanteeritud, et see on looduslik. Mulberry siidist padjapüür on valmistatud 100% Mulberry siidist, mis on kõrgeima kvaliteediga siidist, mida saab osta. Mulberry siidist padjapüüris on kasutatud parima kvaliteediga siidi, mis tekitab tunde, nagu lamaksid pilvedel.

10. VÄHENDAB LÕHENEVAID OTSI

Lõhenenud juukseotsad on põhjustatud hõõrdumisest ja kahjustatud juustest, millele puuvillased padjapüürid võivad kaasa aidata. Siidist padjapüüril magamine vähendab juusteotste lõhenemist, kuna materjal on juustele väga õrn.

11. LIHTNE PESTA

Kuigi siid on õrn materjal, on siiski võimalik oma siidist padjapüüri kodus pesumasinas pesta. Pea meeles, et pead tegema jaheda pesu vähese tsentrifuugimise ja õrna pesuvahendiga. Kinnijäämise vältimiseks kasutage õrna pesukotti.

12. VÄHEM HIGI

Kui kasutate siidist voodipesu, on tõenäoline, et ärkad keset ööd higisena  nagu siga. Siid eemaldab niiskust ja aitab kehal kuivana püsida.

13. SUUREPÄRANE ÖÖUNI

Kõigi nende eelistega on JÄÄNUD järel vaid üks väga suur pluss: suurepärane ööuni. Siit ka väljend - iluuni!

Tutvu meie 100% Mulberry siidist padjadega siin.

Viimased uudised

Kommentaarid(0)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kõik väljad on kohustuslikud